1:1 clairvoyance – for dig, der har brug for svar

Ønsker du forandring i dit kærlighedsliv eller karriere?

Jeg bruger mit klarsyn til, at vise dig dét du ikke selv ser. Dine blokeringer, dine potentiler og muligheder - og din fremtid. Jeg giver dig konkrete svar og guidning, til en aktuel situation eller måske, hvordan du skaber en forandring du drømmer om.

 

Se priser og ledige tider her

 

Søger du hjælp til at forstå, hvorfor dit liv er, som det er, og hvordan du kan leve mere harmonisk, nærværende og autentisk? Har du spørgsmål om dit liv og din fremtid? Og søger du svar på, hvorfor du gentager de samme mønstre? Så du kan ændre dit mønster og i stedet. 

  • give dig selv den hverdag du drømmer om
  • leve i nuet og føle, at livet og dagligdagen er dejlig
  • lytte til dit hjerte og være den du er
  • sætte grænser og sætte dig selv fri

Så kan en clairvoyance være en hjælp for dig! Jeg finder ind til roden af, hvor dine mønstre er opstået og giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du kan bryde dem. Det betyder, at du har mulighed for at tage fat, der, hvor det gælder og give dig selv et nyt udgangspunkt for at skabe forandring. For mange klienter er en clairvoyance det aha-oplevelse, som give dem en ny indsigt og et nyt udgangspunkt og ny energi!

 

Hvordan foregår en clairvoyance?

 

Du skal blot komme som du er og være klar til at modtage, hvad enten du har et konkret formål med at opsøge mig, eller blot vil have "overblik" over din liv her og nu.

 

I en clairvoyance er det mig der taler det meste af tiden. Du kan stille uddybbende spørgsmål undervejs. Ofte starter jeg med dét der fylder allermest i dig liv lige nu, hvorefter jeg ser på, hvorfor situationen er opstået og hvordan du bedst håndterer den. Ofte ser jeg på din fortid, din barndom, hvor vores mønstre er opstået. 

 

Jeg formidler svar på:

  • Alt, hvad der handler om dig
  • Hvordan du får det kærlighedsliv du drømmer om
  • Hvordan du kan finde dit sande jeg og finde mere ro og harmoni
  • Hvorfor du kan have svært ved at have så nære relationer, som du gerne vil. Eventuelt i et parforhold
  • Din fremtid, dine ressourcer og potentialer

 

Mange føler, at det er rart ikke at skulle forholde sig og analysere. Men kun skal lytte og tage imod. Som clairvoyant kan jeg tit hjælpe dig med et problem på en enkelt session. Når jeg har fundet årsagen til din blokering, får du nogle nye værktøjer, du nemt kan bruge, så du får lettere ved at leve det liv, du gerne vil fremover.

 

Jeg optager seancen til dig

Der kan komme mange informationer i løbet af en session og det kan være svært at huske - derfor optager jeg den til dig og sender det til dig pr mail. 

 

Er du klar til forandring og indsigter i din fremtid?

Se ledige tider og priser her

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du forsætter med at kigge rundt på siden, godkender du brugen af cookies. Tak.