Psykoterapi

Hjertemod og handlekraft - meningsfuld terapi

 

Psykoterapi er for dig, der ønsker forandring. Som længes efter mere dybde i dine relationer og i dit liv.

Det er for dig, der gerne vil være glad (igen). Det er for dig, der gerne vil står stærkere og mere sand i den du ér.

Hvad kan psykoterapi?

 

I psykoterapi du kan, gennem samtale, lære dig selv bedre at kende. Det kan være du oplever at løbe ind i de samme problematikker igen og igen - eller måske du savner mere dybde og nærvær i dit liv. Vi tager altid afsæt i det, som fylder mest hos dig lige nu.

 

Med psykoterapien får du en større og dybere bevidsthed om dine mønstre, problematikker og følelser - og dermed et nyt og stærkere fundament for skabe det du længes efter. Uanset om du oplever udforinger i dit kærlighedsliv, ensomhed eller blokeringer der hindre dig i at leve et autentisk og frit liv - så hjælper jeg dig med at finde vejen i den aktuelle situaiton.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

  • Dit kærlighedsliv - også hvis du er single
  • Hvis du lige kommet ud af et forhold
  • At slippe bekymringer og negative tanker
  • At genfinde din livsglæde og dit mod
  • Ensomhed
  • Vrede
  • At kigge på og forstå din fortid
  • At stå frem som den du ér
  • Identitet, selvværd og selvtillid
  • Relationer og tilknytningsmønstre

 

Kontakt mig her

eller send mig en SMS 29477894

Udfyld formularen, hvis du har spørgsmål eller ønsker at book en tid. Skriv forslag til tidpunkter, hvad enten du ønsker en afklarende samtale (15 min gratis) eller book en session.

 

 

Hvor

Jeg har klinik i Valby ca. 10 mins. gang fra Valby Station. 

Adresse: Valby Tingsted 7

Pris

1 x 60 min. session: 500 kr

10 x 60 min. session: 4000 kr*

Jeg læser til psykoterapeut på ID academy på 4. år. Jeg er vant til at holde rum for klienter i kraft af mit virke som clairvoyant. I kraft af mit studie modtager jeg supervision.  Jeg går selv i psykoterapi og er i en proces, jeg ikke vil være foruden. Min egen proces handler om at finde "hjem" og stå ved mig selv. Det handler også om  at forstå mine mønstre særlig i kærlighedslivet. 

Jeg har tavshedspligt.

* købet af 10 x 60 min. session skal betales på en gang. Ubrugte sessioner betales ikke tilbage.

 

Afbudspolitik

Afbud eller aflysning skal ske min. 24 timer forud for aftalen (på telefon eller mail) - ellers opkræves det fulde beløb for sessionen. 

 

Er du forhindret i at møde til vores aftale, så sende mig en sms eller mail hurtigst muligt. 

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du forsætter med at kigge rundt på siden, godkender du brugen af cookies. Tak.