Clairvoyance – få afklaring om din fortid og indsigt i din fremtid

 

Alle kan få stort udbytte af en clairvoyance, man behøver ikke at stå i en vanskelige situation – men blot have brug for at blive guidet eller blive bekræftet i de valg og muligheder der er lige nu. Måske du har brug for råd om dit kærlighedsliv. Eller, hvordan du kan blive mere fri.

En clairvoyance kan hjælpe dig:

  • Hvis ønsker forandring i dit kærlighedsliv eller karriere
  • Hvis du har brug for et kærligt skub til at udleve dine drømme
  • Hvis du har brug for, at se hvad der er årsagen til dine mønstre og måske blokeringer
  • Fortælle dig om dine potentialer – og hvordan du kan udvikle dem

Jeg hjælper dig til at: 

  • Få konkrete svar og indsigter i fortid og fremtid
  • Se, hvor dine blokeringer er og hvor de kommer fra

  • Forstå dine mønstre

  • Støtte til at leve mere selvkærligt

  • Træffe et valg eller finde din vej i en aktuelt situation

  • Og naturligvis give dig indsigt i DIN fremtid

En clairvoyance kan, kort for talt, give dig indsigt dine mønstre og blokeringer i kærligheden eller hvordan du (gen)finder ro og glæde i dit liv. Eller giver guide dig i en aktuel situation.

 

Og ikke nok med det, får du også redskaber til, hvordan skaber de forandringer du drømmer om. I en clairvoyance stiller jeg ind på klienten og ser, hvad der fylder i dit liv lige nu og hvordan det påvirker dig. Jeg ser på årsagerne til, hvorfor måske har bestemte reaktionsmønstre og giver dig et bud på, hvordan du bedst håndterer den situation. At se årsagen til, hvorfor man gør som man gør, giver muligheden for, at man kan handle og dermed forløse det tema eller blokering – og komme videre.

Mine klienter kommer med mange formål: nogle med formål at blive bekræftet i, at de er på rette vej i kærligheden såvel som karrieren. Nogle ønsker et blik, ovenfra, på deres liv lige nu og i nærmeste fremtid. Men andre ønsker at få et energi boost og hjælp til at genfinde energien.

 

Fremtiden

Mange klienter er naturligvis nysgerrige på, hvad der sker i fremtiden – og det kan jeg godt forstå. I løbet af en session er det naturligt at komme ind på, hvad der sker i fremtiden fx i relation til de emner, der har været oppe og vende. Jeg formidler, hvad jeg ser, og vigtigst HVAD du skal gøre for, at tingene kan ske. 

 

Min opgave som clairvoyant er at formidle kærlige, konkrete og opbyggelige budskaber, som kan give dig indsigt til at vokse eller slippe, uanset hvilken situation du står i nu og her.

 

Sagt på en anden måde: er der noget du ønsker skal ske i fremtiden, må du handle i nutiden - ellers sker det ikke. Men er der noget du drømmer om, så ER energien indstillet til, at det kan ske. 

 

Hvad stiller jeg ind på?

Alt, hvad der har med dig, at gøre. Jeg dømmer ikke - min opgaver er formidle svarene til dig, så du kan skabe de bedste dit liv og det du drømmer om.

 

Hvad stiller jeg ikke ind på?

Jeg stiller ikke ind på sygdom, død og ulykke. Jeg stiller heller ikke ind på 3. person (fx chef, kæreste eller voksne barn) - men jeg kan stille ind på, hvordan dine relationer til en eller flere personer fungerer. Jeg stiller heller ikke ind på børn over 8 år.

Jeg har tavshedspligt, så hvad der end må blive formidlet til dig, bliver det mellem dig og mig. 

 

Alternativ behandling

Måske har du også prøvet psykoterapi, psykologsamtaler, kognitiv terapi, gestaltterapi, kropsterapi, kunstterapi, adfærdsterapi eller gruppeterapi. Du har fortalt din historie om, hvordan dit liv har formet sig – og hvorfor. Måske flere gange. Og nu søger du hjælp til at afklare, hvordan du bedst kommer videre. Gennem et andet spor. 

 

Clairvoyance er anderledes end andre former for alternativ behandling og spirituel vejledning. Jeg gør det meste af arbejdet for dig under sessionen. Her indstiller jeg mine clairvoyante evner, så mine og dine personlige guider kan tale sammen. Dine guider ved som regel godt, hvorfor du følger de samme mønster, og hvad du skal gøre for at ændre dem. Det budskab formidler jeg videre til dig. Sammen finder vi en anden vej, og du får forskellige værktøjer, du kan støtte dig til, så du fremover bedre at følge et andet mønster og leve det harmoniske liv, du drømmer om.

 

Er der garanti for svar?

Nej. Der er ikke garanti - men næsten! I starten af en clairvoyance vil jeg formidle det, som fylder mest hos dig lige nu. Jeg vil også sikre mig, at du kan genkende, hvad der bliver formidlet. Kan du ikke det, kan vi stoppe og du skal naturligvis ikke betale. Det sker dog yderst sjældent.

Clairvoyance

på Zoom eller telefonisk

60 min. 

30 min.

Se priser her

 

 

En klient siger:

"Wow det er helt vildt, man skulle virkelig tro du kendte mig personligt da alt det du skriver du får ind om mig er sandt!"

"Jeg er så taknemlig og meget benovet over din mail til mig. Du har ramt fuldstændigt rigtigt. Det er, som du har beskrevet. Jeg havde bare sådan brug for at få bekræftet, at jeg arbejder med mig selv ud fra de rigtige kriterier, så jeg kan træffe de rigtige valg."

"Jeg oplevede at få langt større klarhed i min situation, samt i vigtige beslutninger der skal træffes. Så tusinde tak for en dejlig samt givende oplevelse"

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du forsætter med at kigge rundt på siden, godkender du brugen af cookies. Tak.