Vil du have min guidning og støtte til, at transformere dit kærlighedsliv i 8 uger? 

Er du træt af at nøjes i kærligheden?

Møder du de samme typer og udfordringer igen og igen? 

Savner du at kærligheden var lettere? 

 

Lad mig have din ryg i 8 uger, hvor du får guidning omkring og indsigt i dit kærlighedsliv. Og konkrete redskaber til, at åbne for det du længes efter. 

 

8 uger 1:1 forløb

- kærligheden venter på dig

Du behøver ikke gøre det hele alene. Hvis du længes efter forandring i dit kærlighedsliv, må du gøre noget nyt (det vidste du nok). Mønstre og vaner sidder godt fast i dit system og derfor, kan det være en god ide at få hjælp og støtte. 

 

Måske oplever du:

At dit kærlighedsliv er ikke-eksisterende eller føles tomt

At du møder de samme mænd igen og igen

At du måske har mistet modet - og virkelig trænger til at føle dig "valgt til"

At du i dit forhold ikke bliver set, som den du er

At længes efter "noget" - måske uden at vide, hvad det er

 

Hvis du genkender noget her - så skal du vide, at forandring er muligt og at kærligheden er fuldt tilgængelig for dig. Så lad os sammen finden din indgang til kærlighed.

 

 

 

Hvordan forløber de 8 uger?

 

4 sessioner á 60 min. på Zoom eller telefonisk.

Du kan booke tider online - eller vi kan aftale alle tiderne på en gang. Så ved du præcis, hvornår vi skal mødes. 

 

"Jeg har dig ryg"-support.

Mellem sessionerne kan du sende mig en mail, hvis du har brug for støtte, sidder fast eller noget 3. Jeg svarer indenfor 24 timer på skrift eller lyd. 

Er for løbet for dig?

For løbet er for dig, som har indset, at der må forandring til i dit kærlighedsliv - uanset om du er single eller i forhold.

Det er for dig, der ikke vil nøjes længere.

Det er for dig, som længes efter et kærlighedsliv, hvor du føler dig valgt til og set. 

For dig, der ved at hjertet altid har sandheden og gerne vil blive bedre til at lade sig lede af hjertet.

Vil du have min support og guidning?

Det er afgørende for mig, at vi har kemi. Jeg vil også gerne høre, om dine tanker og behov - så får du det optimale ud af et forløb. I samtalen kan du får afklaring på spørgsmål omkring forløbet. 

 

Du kan sende mig en mail med dine spørgsmål:

spirituel@clairvoyantsusannemollernielsen.dk

eller book 15 min gratis samtale.

Hvad får du ud af forløbet?

Når du arbejder med dit kærlighedsliv arbejder du samtidig med kærligheden til dig selv. Kærligheden til dig selv, har stor betydning for hvor god til er til både at give og modtage kærlighed, for hvor god du er til at sætte grænser og meget mere. Når du arbejder med kærligheden vil dine indsigter og resulater også påvirke andre områder i dit liv. 

 

Forløbets fornemmeste formål er hele tiden minde dig om, at lade dit hjerte lede vejen. Formålet er også at du får indsigt i, hvorfor du møder de relationer du gør - så du kan gøre noget andet. Og ikke mindst, er formålet at minde dig om, at du ér kærlighed.

Hvad koster forløbet?

Forløbet er en investering i dig og dit kærlighedsliv

Prisen er: 10.000kr 

Du kan betale løbet i rater

 

Jeg er klar til at gå igang med det samme - er du? 

Jeg går selv vejen med en mentor

Jeg går selv vejen og mit mantra i livet er "jeg lader mit hjerte lede". Fordi jeg ved, at når jeg spørg hjertet, så får jeg altid det sandeste svar - et svar, der er sandt for mig. 

I mit kærlighedsliv har jeg brug meget tid på, at være ulykkelig og føle mig afvist. Jeg fik opfattelsen af, at det med kærlighed ikke var for mig. Jeg anede ikke at kærligheden til mig selv, blev en spejling af mine relationer til mænd - men da jeg så det, indså jeg, at jeg blev nød til at ryde på i mine overbevisninger og styrke mit selvbillede. 

Det har jeg gjort - og det gør jeg. Det betyder, at jeg møder mine relationer i øjenhøjde, jeg føler mig set, jeg tør være mig og blive elsket for, at vær mig. 

Det meste af tiden har jeg en mentor eller terapeut, som støtter mig og minder mig om min mission. Jeg kunne ikke gøre det uden -  fortiden har jeg faktisk to, der støtter og skubber mig. 

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du forsætter med at kigge rundt på siden, godkender du brugen af cookies. Tak.