Nytårsforsæt, ønske, intention - kald det, hvad du vil. Målet er det samme: at skabe forandring. Om du ønsker mere glæde, mere kærlighed, at blive bedre til at sætte grænser, at blive mere til at modtage, en kæreste eller en ny livsstil, så handler det om at rette sit fokus mod det du ønsker.

Kunsten er at holde fokus, at beslutte sig og føle følelsen. Al forandring skal starte i hjertet, for så motivationen til stede og du bruger følelsen til at få det ønskede til at ske! Følelsen er nøglen til at få dine drømme, intention og til at ske i 2021.

 

3 råd
til at sætte din intention og energi
- som få dine ønsker til at ske i 2021

 

1. Din følelse er den "hemmelige" nøgle
Hvad er din intention? Find ind til kernen af, hvad dit ønske virkelig handler om. Brug tid på, at identificer den følelse som forandirngen eller ønsket vil give dig. Jo, mere du kan føle følelsen jo tættere er du på ønsket. Følelsen hjælper dig også til fastholde din beslutning og dit fokus. Alt er energi, så se det som at din energi skal rettes mod dit ønskes energi. SÅ vær konkret - HVAD ønsker du dig. Hvordan føler du NÅR forandringen ér sket. 

2. En aftale er en aftale - også med dig selv
Hold din intention helt simpel. Det gør lettere for dig at holde dit fokus helt skarpt. Det gør dit lettere for dig, at holde dit fokus og lettere for dig at holde den aftale du har lavet med dig selv. At holde aftaler med os selv har en større effekt end du måske umiddelbart tror. Når du holder aftaler med dig selv, mærker du at du er værd at holde aftaler med, du erfarer at du kan regne med dig selv, du styrker tilliden til dig. Når du ikke holder aftalerne med dig selv, vil du fortælle dig selv det modsatte… En anden grund til at holde din intention simple er, at små forandringer ofte har dybere effekt fordi kroppen og hele dit system kan følge med. Vi misser ofte vigtig læring når vi går fra 0 - 100 på ingen tid. 

3. Skriv intention ned. Del din intention
Skriv din intention ned på et stykke papir og læg det i en kuvert og gem den. Næste år, på samme tid kan du tage kuverten frem og se, hvor meget du har rykket dig på bare 1 år! Del også din intetion eller ønske med en veninde, som kan støtte dig - særligt når du bare har lyst til at høre som du plejer. 

Så er du igang.
Glæd dig til 2021

Vil du have mere inspiration til at gøre 2021 til DIT år?
Kom med til min nytårscermoni 29. december, live på Facebook.
Det er gratis.

Tilmeld dig her

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du forsætter med at kigge rundt på siden, godkender du brugen af cookies. Tak.