fbpx

Spirituelt udviklingsforløb – find hjem til dig?

 

Er du i et sted i dit liv, hvor du føler, at der skal ske noget mere? At du ikke helt er på den rette plads? Lev harmonisk – gennem personlig udvikling. Enten fordi du ikke har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt, eller fordi dit kærlighedsliv ikke er, som du ønsker. Måske savner du, bare at kunne være den du er.

 

Det kan være, du overvejer, om du skal skilles eller er blevet det og nu har brug for hjælp til at lande i det nye liv. 

 

Måske ønsker du at skabe mere lethed og glæde i kærlighedsliv. Måske ønsker du guidning til, at følge dit hjerte - leve et liv, der er sandt for dig.

 

Føler du, at livet må have mere at give dig?

  • Mere og dybere kærlighed
  • Et kærligt parforhold
  • At leve mere sandt og bare være den du ér
  • At lytte til dit hjerte
  • Føle dig mere anerkendt i dit arbejde
  • At få udleve dine drømmer
  • Mere nærvær og overskud med dine børn og familie

Spirituel vejledning handler om at mærke efter

Gennem åndelig vejledning eller clairvoyance (link til Clairvoyant), går vi væk fra hovedet og ud af kroppen. Derfor behøver du ikke at analysere dig frem til, hvorfor du føler, som du gør. Du behøver heller ikke sige ret meget, hvis du har svært ved at sætte ord på dine følelser. Jeg guider dig. 

Som clairvoyant er jeg særlig følsom overfor, hvad både dine og mine guider fortæller. Derfor lytter jeg til, hvad dine guider fortæller mine og taler med dig om, hvorvidt du kan genkende det, de siger. Som regel kan mine klienter sagtens følge de råd, der kommer ovenfra, og oplever det som en kæmpe lettelse, at der netop kommer en afklaring.

 

Du har måske tidligere søgt svaret gennem andre spirituelle rådgivere eller alternative behandlere. Måske hypnoterapi, tankefeltterapi, homøopati, kropsterapi, healingsmassage, fjernhealing, kinesiologi, astrologi, afdødekontakt, numerologi, håndlæsning eller drømmetydning. Jo mere du har arbejdet med dig selv tidligere, jo bedre kender du som regel dig selv, og derfor kan min spirituelle vejledning være det sidste skub, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

 

Hvordan foregår spirituel vejledning?

Til hver session får du værktøjer, som vi finder frem til i fællesskab. Værktøjer, der hjælper dig i forhold til den specifikke problemstilling, vi arbejder med, og som vores guider har foreslået.

Forløbet er netop for dig, der gerne vil et spadestik dybere, end vi kan nå at komme på en enkelt session. Som regel oplever jeg, at der sker en masse med mine klienter mellem sessionerne. Derfor begynder vi typisk meget dybere i session to og tre, og du føler en helt anden ro, fordi du kender mig og er tryg ved, hvad der skal ske.

Er jeg den rigtige for dig?

Du skal føle tillid til mig, for at få det optimale ud af et spirituelt forløb. Uanset om du har været hos mig før eller om du lige er faldet over mig, så lad os tage en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. 

 

Ring til mig: 29477894

 

Eller send mig en mail: spirituel@clairvoyantsusannemollernielsen.dk

Det praktiske

Et forløb er 3 gange á 60 min. 

I Valby eller pr. telefon

Pris: 2700 kr (de to første gange betales 1100 kr. 3. gang betales 500 kr). 

Du kan booke tider online eller send mig en besked.

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du forsætter med at kigge rundt på siden, godkender du brugen af cookies. Tak.