Kontakt

Telefon: 29477894

Mail: clairvoyantsusannenielsen@gmail.com

Adresse: Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby

Parkering

Gratis parkering i max. 3 timer, på hverdage mellem kl08-19

 

Offentlig transport

Nærmeste S-tog station: Valby St. og Sjælør St.

Bus: Nærmeste busstop er på Vigerslev Allé, Toftegårds Plads og Sjælør Bouldevard. 

Find din rute på www.rejseplanen.dk

Om mig og min vej

Jeg hedder Susanne Møller Nielsen, er født i 1974 og bor i Valby, København, hvor jeg også holder mine sessioner. Jeg har selv levet i en årrække, hvor mit liv ikke føltes rigtigt. Jeg arbejdede med digital kommunikation, og det gav mig bare ikke nok. Jeg savnede kontakt med andre mennesker og ville gerne føle, at jeg virkelig gjorde en forskel for nogen. Jeg har altid interesseret mig for det alternative, og på et tidspunkt fandt jeg ud af, at jeg havde clairvoyante evner. Derfor blev jeg uddannet på Clairvoyancevejlederskolen i København. Her faldt brikkerne på plads. Det samme vil jeg gerne hjælpe dig med at opleve.

 

Selv har jeg altid interesseret mig for personlig udvikling gennem det spirituelle, fordi jeg tror på, at universet indeholder meget mere, end vi kan se med øjet. Efter at have arbejdet med digital kommunikation i mange år, bankede mine clairvoyante evner på, og jeg vidste, at fremtiden skulle se anderledes ud end min fortid. Jeg havde aldrig før følt, at jeg var landet på den rette hylde. Noget føltes forkert. Da jeg begyndte at bruge clairvoyancen til at finde svar – både til mig selv og andre - gik det hele op i en højere enhed.

 

Efter jeg har taget min clairvoyanceuddannelse, er det hele landet. Jeg ønsker for dig, at du også skal have det godt og følge den mission, der er tiltænkt dig. Og det kan jeg hjælpe med gennem personlig udvikling.