1:1 Clairvoyance – slip dine blokeringer og udlev dine drømme

Ønsker du forandring i dit kærlighedsliv eller karriere? Clairvoyance hjælper dig til at se dine mønstre - og bryde dem

 

Søger du hjælp til at forstå, hvorfor dit liv er, som det er, og hvordan du kan leve mere harmonisk, nærværende og autentisk? Har du spørgsmål om dit liv og din fremtid? Og søger du svar på, hvorfor du gentager de samme mønstre? Så du kan ændre dit mønster og i stedet.

 

· give dig selv den hverdag du drømmer om

 

· leve i nuet og føle, at livet og dagligdagen er dejlig

 

· finde overskud og glæden til skabe forandringer - og slippe ydre forventninger

 

· mærke efter, hvornår du skal sige fra, så du passer bedre på dig selv

 

 

Så kan en clairvoyance være en hjælp for dig! Jeg finder ind til roden af, hvor dine mønstre er opstået og giver dig konkrete værktøjer til, hvordan du kan bryde dem. Det betyder, at du har mulighed for at tage fat, der, hvor det gælder og give dig selv et nyt udgangspunkt for at skabe forandring. For mange klienter er en clairvoyance det aha-oplevelse, som give dem en ny indsigt og et nyt udgangspunkt og ny energi!

 

Pernille (fra bloggen PforPernille) fik clairvoyant karrierevejledning hos mig - læs hendes ærlige oplevelse her

Hvordan foregår en clairvoyance?

En clairvoyance foregår hos mig eller pr telefon/Skype - det er op til dig,. Du skal blot komme som du er og være klar til at modtage, hvad enten du har et konkret formål med at opsøge mig, eller blot vil have "overblik" over din liv her og nu. I en clairvoyance er det mig der taler det meste af tiden. Du kan stille uddybbende spørgsmål undervejs. Ofte starter jeg med dét der fylder allermest i dig liv lige nu, hvorefter jeg ser på, hvorfor situationen er opstået og hvordan du bedst håndterer den. Ofte ser jeg på din fortid, din barndom, hvor vores mønstre er opstået.

Jeg formidler svar på:

· hvorfor du reagerer, som du gør i bestemte situationer

· hvorfor du kan have svært ved at have så nære relationer, som du gerne vil. Eventuelt i et parforhold

· hvordan du bedre kan opleve work-life balance, så du både kan hjælpe alle dem, du gerne vil i dit arbejde uden at brænde ud og samtidig have overskud til din familie, når du får fri

Mange føler, at det er rart ikke at skulle forholde sig og analysere. Men kun skal lytte og tage imod. Som clairvoyant kan jeg tit hjælpe dig med et problem på en enkelt session. Når jeg har fundet årsagen til din blokering, får du nogle nye værktøjer, du nemt kan bruge, så du får lettere ved at leve det liv, du gerne vil fremover.

Jeg optager seancen til dig

Der kan komme mange informationer i løbet af en session og det kan være svært at huske - derfor optager jeg den til dig og sender det til dig pr mail. (dette dog kun, hvis du møder personligt op).

Clairvoyance via telefon/Skype

Hvis du ønsker clairvoyance via telefon / Skype angiver du det i dine booking (husk at noter dine kontaktinfo). Tiden skal betales forud og seneste 24 timer før vores aftale via Mobile Pay eller bankoverførelse. 

 

Clairvoyance 

30 min

60 min

Book online her

 

Clairvoyance i Valby

Min klinik ligger i Valby tæt på offentlig transport. Du skal ikke forberede noget forud for vores aftale - blot være klar til at modtage.