Afdødekontakt

Afdødekontakt kan være en smuk og forløsende oplevelse

Ønsket om kontakt, kan bunde i et behov for, at få sagt ordenligt farvel og måske få svar, på spørgsmål afdøde ikke var i stand til at give mens vedkommende var på jorden. Det kan også være, at du som klient har brug for at sige noget til afdøde.

Kontakt til en afdød kan opnås ca. 6 mdr efter at vedkommende har forlagt denne jord. I den periode ligger den afdøde i "dvale" og gør sig, så at sige klar, til at finde sig til rette i den åndelige verden og sin nye "identitet".  Har afdøde været død i mere end 15 år, kan det være svært at opnå kontakt.

 

Hvordan foregår det?

En afdødekontakt sker ved, at klienten kommer til mig og fortæller mig klientens alder og navn. Jeg tager kontakt til den åndelige verden og spørger specifikt efter vedkommende - og formidler herefter de budskaber og svar, der må være. Jeg anbefaler at klienten har spørgsmål klar, da det ikke er sikkert at afdøde "bare" har noget at sige. Afdøde kan, hvis de har noget at sige, sagtens banke på under en clairvoyance, hvilket altid er en smuk oplevelse.

 

I langt de fleste tilfælde opnås der kontakt - men jeg kan desværre ikke stille garanti.

 

Har du spørgsmål om afdødekontakt er du velkommen til at kontakte mig.

 

En afdødekontakt...

sker ved personligt fremmøde. Er I flere der ønsker kontakt til en afdød fx et fælles familiemedlem, bedes I kontakte mig for nærmere aftale. 

En session kan kombineres af afdødekontakt og clairvoyance, du fortæller mig blot dit ønske når du ankommer.