Spirituelt udviklingsforløb – er du klar til forandring?

Er du i et sted i dit liv, hvor du føler, at der skal ske noget mere? At du ikke helt er på den rette plads? Lev harmonisk – gennem personlig udvikling. Enten fordi du ikke har fundet den rette hylde arbejdsmæssigt, eller fordi dit kærlighedsliv ikke er, som du ønsker.

Det kan være, du overvejer, om du skal skilles eller er blevet det og nu har brug for hjælp til at lande i det nye liv, hvor du måske ikke ser dine børn så meget, som du gerne vil. Det kan også være, at du gennem hele dit liv har fulgt nogle uheldige mønstre, og det nu er rette tid at ændre dem, så resten af dit liv kan blive mere harmonisk.

 

Føler du, at livet må have mere at give dig?

· Mere velvære og omsorg?

· Mere varme og kærlighed?

· En bedre balance? Så du både kan

- hjælpe din familie og venner, når de har brug for dig?

- føle dig anerkendt i dit arbejde?

- have tid til at forkæle dig selv, følge dit hjerte og have et liv med mentalt overskud?

Eller søger du hjælp i forbindelse med en livskrise? Uanset om du kan sætte ord på dine mønstre eller følelser eller ej, så kan jeg sikkert også hjælpe dig som spirituel vejleder.

 

Spirituel vejledning handler om at mærke efter

Gennem åndelig vejledning eller clairvoyance (link til Clairvoyant), som det jo også kaldes, går vi væk fra hovedet og ud af kroppen og søger svaret i det alternative. Derfor behøver du ikke at analysere dig frem til, hvorfor du føler, som du gør. Du behøver heller ikke sige ret meget, hvis du har svært ved at sætte ord på dine følelser.

Som clairvoyant er jeg særlig følsom overfor, hvad både dine og mine personlige hjælpere eller guider fortæller os. Derfor lytter jeg til, hvad dine guider fortæller mine og taler med dig om, hvorvidt du kan genkende det, de siger. Som regel kan mine klienter sagtens følge de råd, der kommer ovenfra, og oplever det som en kæmpe lettelse, at der netop kommer en afklaring.

Du har måske tidligere søgt svaret gennem andre spirituelle rådgivere eller alternative behandlere. Måske hypnoterapi, tankefeltterapi, homøopati, kropsterapi, healingsmassage, fjernhealing, kinesiologi, astrologi, afdødekontakt, numerologi, håndlæsning eller drømmetydning. Jo mere du har arbejdet med dig selv tidligere, jo bedre kender du som regel dig selv, og derfor kan min spirituelle vejledning være det sidste skub, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

 

Det kan også være, du har opsøgt de mere konventionelle behandlere som samtaleterapi med en psykoterapeut eller psykolog og har følt, at det var svære at fortælle, hvordan du har det, og at behandlingen var unødig hård. Sådan behøver det ikke at være, når vi lader vores spirituelle guider hjælpe.

 

Hvordan foregår spirituel vejledning?

Mit spirituelle udviklingsforløb består af 3 sessioner af 45-60 minutters varighed. Som regel kommer du her med et par ugers mellemrum. Til hver session får du nye værktøjer, som vi finder frem til i fællesskab. Værktøjer, der hjælper dig i forhold til den specifikke problemstilling, vi arbejder med, og som vores guider har foreslået. Det kan være en guidet meditation til indre ro, visualisering eller arbejdsspørgsmål der styrker din selvudvikling. 

Forløbet er netop for dig, der gerne vil et spadestik dybere, end vi kan nå at komme på en enkelt session. Som regel oplever jeg, at der sker en masse med mine klienter mellem sessionerne. Derfor begynder vi typisk meget dybere i session to og tre, og du føler en helt anden ro, fordi du kender mig og er tryg ved, hvad der skal ske.

Hør mere om det spirituelle vejledningsforløb

Du er meget velkommen til at ringe til mig på 29 47 78 94, hvis du vil mærke, om vi har god kemi, eller hvis du har nogle spørgsmål. Sender du mig en mail clairvoyantsusannenielsen@gmail.com, vil jeg også meget gerne vende tilbage til dig.

Er du allerede afklaret om, at jeg er den rette til at gå fremtiden i møde sammen med dig, kan du også booke en tid med det samme.

PRIS: 3x sessioner= 2700kr

Er et spirituelt udviklingsforløb for dig?

Kontakt mig for en kort samtale:

29477894

 

Når du er til stede i dig - kan du tiltrække alt, du ønsker

 

Vil du modtage spirituelle input og ideer, hvordan du kan styrke og løfte dig selv? Tilmeld dig mit nyhedsbrev