Clairvoyance – det kærlige skub til forandring?

Alle kan få stort udbytte af en clairvoyance, man behøver ikke at stå i en vanskelige situation – men blot have brug for at blive guidet eller blive bekræftet i de valg og muligheder der er lige nu. 

det optimale ud af dit kærlighedsliv og karriere

En clairvoyance kan hjælpe dig:

  • Hvis ønsker forandring i dit kærlighedsliv eller karriere

  • Hvis du har brug for et kærligt skub til at udleve dine drømme

  • Hvis du har brug for, at se hvad der er årsagen til dine mønstre og måske blokeringer

  • Fortælle dig om dine resourcer og potentialer – og hvordan du kan udvikle dem

  • Hjælpe dig til at finde fokus, hvis du er faret vild i livets muligheder og udfordringer

  • Give dig konkrete redskaber til at skabe de forandringer du ønsker

  • Give dig bud på, hvordan din fremtid ser ud

En clairvoyance kan, kort for talt, give dig grunden til dine mønstre i kærligheden eller hvorfor du har svært ved at komme ud over rampen i din business. Og ikke nok med det, får du også redskaber til, hvordan skaber de forandringer du drømmer om.

I en clairvoyance stiller jeg ind på klienten og ser, hvad der fylder i dit liv lige nu og hvordan det påvirker dig. Jeg ser på årsagerne til, hvorfor måske har bestemte reaktionsmønstre og giver dig et bud på, hvordan du bedst håndterer den situation. At se årsagen til, hvorfor man gør som man gør, giver muligheden for, at man kan handle og dermed forløse det tema eller blokering – og komme videre.

Mine klienter kommer med mange formål: nogle med formål at blive bekræftet i, at de er på rette vej i kærligheden såvel som karrieren. Nogle ønsker et blik, ovenfra, på deres liv lige nu og i nærmeste fremtid. Men andre ønsker at få et energi boost og hjælp til at genfinde energien.

 

Fremtiden

Mange klienter er naturligvis nysgerrige på, hvad der sker i fremtiden – og det kan jeg godt forstå. I løbet af en session er det naturligt at komme ind på, hvad der sker i fremtiden fx i relation til de emner, der har været oppe og vende. Jeg giver bud på, om og hvornår et ønske sker, og vigtigst HVAD du skal gøre for, at tingene kan ske. 

Min opgave som clairvoyant er at formidle kærlige, konkrete og opbyggelige budskaber, som kan give dig indsigt sende dig videre, uanset hvilken situation du står i. 

 

Alternativ behandling

Måske har du også prøvet psykoterapi, psykologsamtaler, kognitiv terapi, gestaltterapi, kropsterapi, kunstterapi, adfærdsterapi eller gruppeterapi. Du har fortalt din historie om, hvordan dit liv har formet sig – og hvorfor. Måske flere gange. Og nu søger du hjælp til at afklare, hvordan du bedst kommer videre. Gennem et andet spor.

Clairvoyance er anderledes end andre former for alternativ behandling og spirituel vejledning, for du behøver ikke at sige ret meget, hvis du ikke har lyst. Jeg gør det meste af arbejdet for dig under sessionen. Her indstiller jeg mine clairvoyante evner, så mine og dine personlige guider kan snakke sammen. Dine guider ved som regel godt, hvorfor du følger de samme mønster, og hvad du skal gøre for at ændre dem. Det budskab formidler jeg videre til dig. Sammen finder vi en anden vej, og du får forskellige værktøjer, du kan støtte dig til, så du fremover bedre at følge et andet mønster og leve det harmoniske liv, du drømmer om.

Du kan enten komme til en enkelt session eller i et længere personligt udviklingsforløb, alt efter din problemstilling, og hvor dybt du har lyst til at arbejde med dig selv.

 

Hvad stiller jeg ikke ind på?

Jeg stiller ikke ind på sygdom, død og ulykke. Jeg stiller heller ikke ind på 3. person (fx chef, kæreste eller voksne barn) - men jeg kan stille ind på, hvordan dine relationer til en eller flere personer fungerer. Jeg stiller heller ikke ind på børn over 8 år. Desuden har jeg tavshedspligt, så hvad der end må blive formidlet til dig, bliver det mellem dig og mig. 

 

Er der garanti for svar og genkendelse?

Nej. Der er ikke garanti - men næsten! 

 

Clairvoyance 1:1

1 time, 30 min. eller 15 min.

på Vesterbro eller pr. telefon. 

 

 

 

Spirituelt udviklingsforløb

for dig, der ønsker at gå i dybden og forløse et mønster eller udleve en drøm

 

Aldersgrænse og 3. person

For at modtage clairvoyance - eller afdødekontakt skal du være fyldt 18 år. I en clairvoyance stiller jeg ikke ind på 3. person (dvs. din kæreste, chef eller veninde). Jeg stiller heller ikke ind på børn, der fyldt 8 år. Jeg formidler heller ikke budskaber om død, sygdom og ulykke.