Jeg gjorde noget nyt – og kom i Radio 24/7

Der findes ikke et quickfix til at skabe forandringer eller få dine drømme til at ske. Det er ikke nok bare, at ønske sig at der må ske noget nyt. Det er ikke nok, at ønske sig en kæreste eller et nyt arbejde. Man bliver nød til at rejse sig fra sofaen både mentalt og fysisk. Alt dette ved du sikkert godt. Spørgsmålet er jo nok nærmere, hvad holder dig fast i dit trygge mønster og dermed afholder dig fra, at udleve dit potentiale og dine drømme?

Prøv sidevejen

Tryghed er hos mig et af kodeordene hos mig selv, i forhold til at skabe forandring og udleve min drøm. At gøre om man plejer giver et resultat man kender, der er intet ukendt eller farligt ved det og dette selvom, det måske ikke er et sundt resultat. Men hvis du har et mønster der giver dig uhensigtsmæssige resultater er første led i at bryde mønsteret, at blive bevidst om dit mønster (det siger sig selv) – men også, hvad det er du måske også prøver at skåne dig selv fra.

Forandringer kan kun ske, når du gør noget andet end du plejer – altså, bryder dit mønster. Forstil dig at du går du af den samme lange vej igen og igen. Du kender hver eneste sten på vejen. Der er sideveje, men du ved ikke, hvor de føre hen, så derfor vælger du dem ikke. Men side vejen kunne jo give dig en ny erfaring og måske være en genvej til forandring.

At skabe forandring i sit liv behøver blot starte i det små. Start fx med at skifte en negativ tanke ud med en positiv. Det kan også være at blive bedre til at sige nej, når du faktisk føler og mener nej indeni. Det kan være, at du bliver bedre til at gøre gode ting for dig selv frem for andre. Hver gang du gør noget andet end du plejer, vil du opleve, at få noget andet end du plejer – hvad enten det er på det indre eller ydre plan, du gør noget nyt. 

Nogen gange skal man gøre noget, selvom man ikke tør

Personligt drømmer jeg om at løfte min forretning og komme ud over stepperne. Det kræver et indre stykke arbejde for, at løfte min bevidsthed omkring hvorfor jeg gør som jeg gør….eller ikke gør noget. Hvad holder mig tilbage. For nogen tid siden spurgte Radio 24/7 om jeg ville give en clairvoyance på selve virksomheden Radio 24/7 – med henblik på at sende det i radioen. Jeg sagde nej. Jeg fortalte mig selv, at det var jeg slet ikke klar til og jeg ”gad ikke” få alle mulige nedladende reaktioner. Men jeg blev også ret hurtigt klar over, at jeg sagde nej af frygt. Men blev også bevidst om, at mit nej blot ville fastholde mig. På så mange niveauer fra tilbuddet faktisk en stor chance. Så jeg måtte sige ja. Og nu, hvor det er ”overstået”, så er jeg rigtig glad for det – de kan bare ringe en anden gange igen. Jeg har fået så søde reaktioner og jeg har rykket mig. YES!

 

Her kan du lytte til min radio debut i Radio 24/7, hvor jeg lavede clairvoyance på virksomheden 24/7.

Leave a Reply