Slip 2017 – og gør dig klar til 2018

For mig er årsskiftet både vemodigt og magisk. Det er nu jeg bruger ekstra tid på at reflektere over, hvad året har budt mig og hvad det nye år skal byde på. Jeg tager mig god tid til at tænke over, hvad der er sket i årets løb og hvad det har givet mig på godt og på ondt – og hvad jeg skal sige farvel til. Som du sikkert ved, så skal man sige farvel til noget, for, at der kan blive plads til noget nyt. Om du vil sige farvel til et forhold, en bolig, et job, en person eller et mønster der ikke tjener dig mere, så giver det plads til noget nyt, der tjener dig bedre. Du kender dig bedst og ved, hvad der tjener dig bedst.

 

De seneste år lige før nytårsaften, har jeg udført et ritual, enten alene eller sammen med andre. Finder et sted i naturen, hvor jeg kan tænde et bål. Når jeg har skrevet alt det ned fra 2017, som jeg ikke ønsker at tage med mig ind i det nye år, lægger jeg det på bålet. I år siger jeg farvel til nogle følelser og tanker og jeg siger farvel til dét ikke, at overholde aftaler med mig selv. Det er en lettelse, at give slip på det og jeg kan mærke det overskud jeg får til, at give fuld kraft til mine intentioner for 2018.

 

På et andet stykke papir skriver jeg mine intentioner for 2018 ned. Jeg ønsker at fokusere på positive tanker og jeg ønsker, at skrue op for kærligheden til både mig selv og andre. Jeg folder papiret sammen og meditere på mine intentioner og gemmer papiret til næste år. Jeg sender også en bøn til universet og beder om hjælp og magi til at kunne manifestere mine ønsker og drømme.

 

Når der er gået et år og jeg læser de intentioner jeg satte et år tidligere, bliver jeg ofte rørt og det giver mig en kæmpe power – for min manifestationskraft bliver så tydeligt, når jeg læser, hvad jeg har ønsket der skulle ske og faktisk kan se (føle og mærke), at ønskerne er sket. Samtidig er det også en selvkærlig handling, for kun jeg kan skabe det og de forandringer som jeg drømmer om.

 

PS: har du ikke adgang til at kunne lave et bål, virker det også blot forsigtigt, at brænde papiret over fx håndvasken.

Leave a Reply