fbpx

Åben dit hjerte og løft dine 2021-energier

- og få det som du vil ha’ det

 

Et forløb på 21 dage, der sætter standarden for dit 2021

 

 

Et forløb som hjælper dig til, at sætte den rigtige intention for dig og udleve den. Forløbet giver din inspiration, øvelser og støtte til at ændre dit fokus og dine energi - og holde fast. Det er relevant for dig, som drømmer om forandring og er klar til at handle fra hjertet. 

 

Måske har du før haft gode intetionter eller nytårsforsæt, men efter få dage er du tilbage i at gøre som du plejer. Dette forløb giver dig den støtte, der skal til for at du holder fast i dit nye fokus. Al forandring starter med dig – forandrer du dig ikke, forandrer intet i dit liv sig.

 

Mange undervurdere dét at overholde aftaler med sig selv og springer derfor hurtigt fra og tilbage til det gamle. Men at holde aftaler med sig selv, er faktisk endnu vigtigere end at holde aftaler med dine relationer. Når du overholder aftaler med dig selv opbygger du en indre tillid, en tryghed til dig selv og indre power. 

 

Små forandringer - sætter dybe rødder. Jeg går ind for små forandringer. At have fokus på en “opgaver”. Dels er det overskueligt og så er der større chance for at du holder aftalen med dig selv. Og dels, får forandringen lov til at slå rødder i dig - og det er målet. Og, som en slags bonus - så vil det også påvirke andre sider i dit liv. 

 

Forløbet er overskueligt opbygget og opgaverne er nogle du let kan implementere i dit hverdag. Fordi det SKAL være overskueligt, hvis du skal have det gjort. 

Praktisk

Vi mødes i en lukket Facebook gruppe.

Du får øvelser og meditationer fra mig. Øvelserne bliver frigivet i etapper.

Øvelserne er overskuelige og kan passe ind i din hverdag. 

 

Spirituelle budskaber til dig LIVE

Jeg sender live 1 gang pr uge med spirituelle budskaber og guidning, som støtte og motivation til dig.

Her kan du stille spørgsmål til mig. Kan du ikke være med live, kan du sende mig dit spørgsmål, så giver jeg svar online og du kan se det på replay.

 

Datoer for replay

7. januar kl12 - 13.30

14. januar kl12 - 13.30

21. januar kl12 - 13:30

 

Pris: 

Pris for hele forløbet 650 kr

Kurset består af

3 temaer og opgaver på lydfiler af 20 - 40 mins varighed

1 healende og hjerteåbende meditation

3 x lives med sprituel vejledning (datoer)

Hvad får du ud af det?

Når du sætter en intention med hjertet og handling bag, så anerkender du dig selv.

Det er en selvkærlig handling. 

Du mærker din power

Du mærker effekten af at gøre dét der godt for dig

Du bliver gladere

Du får mod på mere handling

Du vil opleve nye reaktioner i dine relationer

 

 

Jeg er clairvoyant og spirituel mentor. Jeg elsker at guide og inspirere mine klienter, til at leve (mere) fra hjertet og leve et liv, der matcher behov og værdier. 

 

Selv har jeg gået vejen fra at være ulykkelig på et arbrjdmarked, hvo rjeg ikke følte, at der ervar plads til mig. Til at springe ud som selvstændig - med plads til mig. Jeg kender værdien af at flytte sit fokus og VILLE noget andet og mere sandt. 

 

Jeg er stoppet med at sætte blokeringer op for mig selv mig selv bl.a. Ved, at stoppe med at lytte til andre, før jeg lytter til mig selv.Tilmeld dig her

Pris KUN 650 kr

Sidste dag for tilmelding: 3. januar

Beløbet refunderes ikke. Indholdet tilhøre dig og må ikke deles med andre. 

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du forsætter med at kigge rundt på siden, godkender du brugen af cookies. Tak.